martes, 14 de diciembre de 2010

Video-clip fet per Movie Maker

Avui us expilcar'e com fer un videoclip amb el movie maker i com despres penjaro al you tube.
Primer he triat una cançó que m'agradadva, e estat buscant la lletra de la canço i e buscat le imatges que li anaven millor, amb el programa movie maker e anat col·locant imatges i intentatnt que concordes amb la lletra,  per fer-ho e anat modificant la transacció de les imatges, escurçant o allargant-les. En acabar le publicat i guardat en la meva carpeta.
Tot seguit m'he creat un compte al youtube, i e pujat el video.
Espero que us agradi.


miércoles, 17 de noviembre de 2010

Com fer presentacions on-line


Hola avui us explicaré com podeu fer vídeos on-line amb imatges que us agradin, ja veureu que es molt fàcil i divertit.
Per poder fer presentacions on-line em de utilitzar programes que tenim a la xarxa com el slide.com, imageloop.es....
Jo us explicaré el slide.com en primer.
Quant entres a la pàgina em de donar a crear un slide show, tot seguit pugem les nostres imatges en el botó de buscar i importarem les imatges,(potser triga una mica).Un cop carregades les imatges podem fer tot tipus de efectes per el nostre vídeo, un cop has triat el que més t’agrada, em de guardar slide show, i no es necessari crear a aquesta web, em de donar a aconseguir el codi necessari i em de copiar-ho al bloc.
L’imageloop te un funcionament semblant al slide però està en angles, em de fer els mateixos passos buscar les imatges i un cop carregades em de posar els efectes que més t’agradin. Quant has acabat em de fer el mateix aconseguir el codi per poder posar-ho al bloc.
Comparativa:
Slide
Imageop
Semblances:
-Es un programa que podem trobar a la web.
-No podem retocar un imatge una per una, l’efecte és farà a totes les imatges.
- Tots dos reben un codi.
Semblances:
-Es un programa que podem trobar a la web.
-No podem retocar un imatge una per una, l’efecte és farà a totes les imatges.
- Tots dos reben un codi.

Diferencies:
-El trobem en espanyol
-Te efectes molt diferents a l’imatgeloop.
Diferencies:
-El trobem en Anglès.
-Te efectes diferents a el slide.







¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

miércoles, 13 de octubre de 2010

Sistema Operatiu

•Què és un sistema operatiu?
El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos (memòria, unitat aritmètica, etc), carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.
•Perquè serveix
El sistema operatiu és el programari responsable de gestionar els recursos en un terminal (ja sigui un ordinador personal, un telèfon mòbil, etc). El sistema operatiu actua com a amfitrió dels diversos programes d'aplicació que normalment corren sobre una màquina. Una de les principals funcions és gestionar els detalls de l'operació del maquinari, de manera que els diversos programes no se n'hagin d'ocupar, alleugerint i fent més fàcil així el procés de programació d'aquestes aplicacions. La gran majoria d'ordinadors, des de telèfons mòbil, ordinadors personals, consoles fins a supercomputadors, usen algun tipus de sistema operatiu.
•Tipus de sistema operatius
Els sistemes operatius ofereixen diversos serveis als programes d'aplicació i als usuaris. Les aplicacions poden accedir a aquests serveis a traves:
-d'APIs (application programming interfaces o interfície de programació d'aplicacions) o a través de crides de sistema.
-En sistemes mòbils i d'escriptori, la GUI (interfície gràfica d'usuari) acostuma a formar part del sistema operatiu, mentre que en sistemes més grans i mu , la GUI s'implementa com un programa apart del sistema operatiu. Per a les funcions del maquinari (hardware) com d'entrada (input) i sortida (output) i l'assignació de memòria, el sistema operatiu actua com a intermediari entre els programes d'aplicació i el maquinari de l'equip.
Alguns dels sistemes operatius més comuns són:
-Microsoft Windows
-GNU/Linux
-Mac OS X també Solaris. Microsoft Windows és el que té amb diferència més quota de mercat en els segments d'ordinadors de sobretaula i portàtils.
Microsoft Windows és una En la família de sistemes operatius propietaris els més utilitzat en els ordinadors personals i és el més habitual dels sistemes operatius per a ordinadors personals, amb un 90% de la quota de mercat.

miércoles, 22 de septiembre de 2010

Presentació


Introducció:
Hola em dic Guillem Valverde Valencia sóc alumne de 4rt d’ESO a la escola Sant Antoni Maria Claret.
 I vull donar a conèixer  el meu bloc, creat a informàtica.
Aquest bloc em servirà per poder treballar i poder estar amb contacte amb el professor poder ensenyar la feina i que me la pugin valorar.   
Espero que us agradi i us divertiu.